Shopping cart

close
ONS TELEFOONNUMMER: +31 (0)6 250 245 73 (bereikbaar vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur)
close

Leukstequiz.nl is een onderdeel van MaRo Events & Entertainment. Maikel en Rob maken al enkele jaren pubquizzen, muziekquizzen en de jaarlijkse actuele Top2000-quiz.

Op zoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, horecagelegenheid, familiefeest of andere samenkomst? Hier bij Leukstequiz.nl vindt u de leukste quizzen, volledig op maat én naar uw wensen gemaakt. Wij bieden van een totaal verzorgde quizavond met presentatie tot een door uzelf samengestelde quiz die helemaal voldoet aan uw wensen. Kijk snel wat Leukstequiz.nl voor u kan betekenen in het verzorgen van een leuke gezellige activiteit waarin kennis, samenwerking én strijd samenkomen!

Een Pubquiz is een ideale activiteit die de avond gegarandeerd tot een succes maakt! In teams van maximaal 6 mensen wordt er gestreden om die felbegeerde titel als winnaar van de quiz. In 8 ronden worden de deelnemers getest op kennis van uit elkaar lopende onderwerpen en categorieën. Goed voor het samenwerken en nog leerzaam ook!

Scroll To Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.