COMPLEET VERZORGDE
QUIZAVOND!

Op zoek naar een compleet verzorgde avond zonder stress waarbij alles voor u wordt geregeld, dan is dit pakket perfect voor u. Onze quizmaster komen bij u op locatie en maken alles gereed voor een onvergetelijke avond. De quizmasters presenteren de quiz, kijken de rondes na en geven u de uitslag met de daarbij horende spetterende uitreiking. De medailles worden uitgereikt en de confetti zal knallen waarbij de winnaars de eeuwige roem krijgen die zij verdienen.
Wilt u zelf rondes inbrengen of aanpassen naar uw smaak dan kan dit natuurlijk ook. Leukstequiz zal dan samen met u een aangepaste quiz uitwerken.

Kosten standaard quiz vanaf 350 euro.

STRIPPENKAART.

Wilt u een jaar lang de Leukstequiz ontvangen, dan bieden wij u de Leukstequiz strippenkaart. Ideaal voor een quiz in competitieverband. U ontvangt maandelijks een actuele quiz voor een spetterende avond bij u op locatie. Liever de presentatie uit handen geven zodat u zich nergens druk over hoeft te maken dan kunnen de quizmasters van Leukstequiz bij u langskomen (let wel op vol = vol).  Informeer naar de mogelijkheden.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER ONS:

Lees hier onze klantencase

HEEFT U VRAGEN VOOR ONS?

Wij proberen zo snel mogelijk uw vraag te beantwoorden.

Adres:
Grotestraat 292
7441 GT Nijverdal

Email adressen:
Info@leukstequiz.nl
Boeken@leukstequiz.nl

Kvk nummer: 77230183
BTWnummer: NL860941899B01
Banknr:

MaRo Events & Entertainment / leukstequiz.nl